Me 2 Nëntor mbyllen shkollat? Ministria e Arsimit sqaron situatën

Ditëve të fundit, në rrjet ka qarkulluar një dokument sipas të cilit, shkolla do të mbyllej me 2 nëntor.

Por Ministria e Arsimit ka reaguar në lidhje me këtë cështje ndërsa konfirmon se nuk ka një vendim të tillë dhe se bëhet fjalë për një manipulim të rëndomtë në rrjetet sociale.

Deri më tani, mësimi vijon normalisht në të gjithë shkollat e vendit përveç klasave të caktuara kur janë konstatuar raste pozitive me koronavirus tek mësuesit apo nxenësit.

Shpërndaje:

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + seventeen =