Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Arrestohet me kokainë në Tiranë oficeri i policisë

Policia e Shtetit

Policia ka arrestuar 3 persona pranë rrugës së Kosovarëve në Tiranë, pasi u kapën me kokainë në mjet, ndërsa njëri prej tyre duhej të ishte nën masën e arrestit të shtëpisë.

Mes personave të arrestuar është edhe Elefterios Sullaj, oficer i patrullës së përgjithshme në komisariatin e policisë numër 2 në Tiranë.

Dy të arrestuarit e tjerë janë miq të tij, Mikel Zhegu dhe Eris Tafa.

Leave a comment