Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Gazetari po raportonte ‘live’, turistja seksi i del nga mbrapa dhe e lë pa fjalë me veprimin e saj

-640-0-60dd6c22a11be

Një gazetar shqiptar është përballur dje me një të papritur teksa po raportonte ‘live’ nga plazhi.

Një turiste e huaj i doli nga mbrapa dhe e përqafoi gazetarinë Report TV.

Ajo gjithashtu dëgjohet teksa thotë në mikrofon: Hello people (Përshëndetje njerëz)

Më pas ajo largohet e buzëqeshur duke e lënë pa fjalë gazetarin.

Leave a comment