Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Mos u lodhni kot! Është e pamundur që t’i bësh për vete këto shenja horoskopi

-800-0-11a987dc9f9add284ec88112f53fc005

Ka njerëz që kanë kritere të larta kur gjejnë një partner, zgjedhin shumë, nuk bien dakord për kompromise dhe për këtë arsye presin gjatë për personin ideal. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për tiparet, pamjen apo statusin e tyre, ata gjithmonë duan gjithçka të përsosur. Sipas ekspertëve, astrologjia gjithashtu luan një rol në atë.

Demi; Kjo shenjë e horoskopit kujdeset që të mos takojë kurrë personin e gabuar. Lëvizja e parë bëhet nga Demat vetëm kur ata janë të sigurt që personi i plotëson kriteret e tyre. Kur të gjejë personin e duhur, ai do të përpiqet ta bëjë për vete atë.

Akrepi; Akrepat janë njerëz të pasionuar dhe intensivë kur bëhet fjalë për romancën. Edhe pse ndoshta e keni të vështirë të besoni, ata kanë standarde tepër të larta dhe thjesht nuk janë të gatshëm për kompromise. Ata e dinë se çfarë duan dhe nuk bien dakord lehtë.

Shigjetari; Kjo shenjë zgjedh shumë kur kërkoni një partner. Ai ka një imazh të projektuar të një personi të përsosur në kokën e tij dhe beson se atë ai ka paracaktuar fati. Shigjetari kurrë nuk do të pranojë më pak edhe nëse kjo do të thotë që të mbetet i vetëm për një kohë të gjatë.

Bricjapi; Kjo shenjë ka një listë të tipareve që ai dëshiron te partneri i vet. Ata janë njerëz të sigurt dhe të besueshëm që me të vërtetë nuk nxitojnë të hyjnë në një marrëdhënie. Prandaj, nuk është e vështirë për ta të presin një person i cili do të plotësonte kërkesat e tyre jorealisht të larta.

Leave a comment