Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Është 72 vjeçe por duket si një modele, njihuni me gruan për të cilën vitet janë shifra

6-780x405

Ndërsa disa njerëz plaken më ngadalë se të tjerët, një adhuruese e fitnesit, Norma Williams, duket sikur di të ndalë kohën. Në mbi 70 vjeç, ajo duket si një modele.

Dhe ajo ka një mesazh të rëndësishëm që dëshiron të ndajë me të tjerët: trupat mund të përmirësohen me moshën nëse kujdeseni për to. Ajo jo gjithmonë kishte një trup si ky. Që nga fëmijëria e saj, Norma nuk kishte zakone të shëndetshme.

Në moshën 28 vjeç, ajo filloi të ndryshonte stilin e jetës. Meqenëse shumica e njerëzve nuk mund të ndryshojnë zakonet e jetës gjatë gjithë natës, ka qenë një udhëtim që Norma vazhdon ende ta përjetojë.

Ndërsa po ndryshonte stilin e jetës, ajo vuri re se jeta e saj filloi të ndryshonte dhe pamja e saj u përmirësua.

Më në fund, ajo arriti në një pikë ku ishte e lumtur me veten.

Ajo thotë se trupi i saj është përsosur për shkak të ushtrimeve të rregullta .

Ajo kryen ecje të shpejtë 4 herë në javë dhe ndjek palestër dy herë në javë.

Ajo gradualisht rriti regjimin e saj të stërvitjes dhe përmirësoi dietën e saj në përputhje me rrethanat.

Nora beson se trupat tanë nuk meritojnë asgjë tjetër përveç respektit , dhe ne shpesh e abuzojmë, por për sa kohë që përpiqemi të bëjmë ndryshime pozitive, trupi ynë na shpërblen.

Pra, pavarësisht nga çdo lëkurë e gjerë, rrudha dhe strija, është koha të duash veten dhe trupin tënd!

Leave a comment