Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Ilirjan Celibashi i jep një dorë Ramës për kryebashkiakët me probleme me ligjin

celibashi-1-780x405

KQZ ka vendosur në mënyrë të papritur që të lejojë kryetarin e Bashkisë së Mallakastrës, Qerim Ismailajn, që të vazhdojë mandatin e tij në krye të pushtetit lokal, pavarësisht se ka pasur një dënim prej tre vitesh burg në Greqi.

Sipas Celibashit, Ismailaj për veprën penale të rrahjes në Shqipëri do të ishte gjobitur, dhe jo dënuar me burg, e për këtë shkak sipas tij ai nuk është në kushtet e ndalimit për të kandiduar.

Vijon…

Leave a comment