Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Marina Vjollca i çudit të gjithë me sekretin e saj: Palestër nuk bëj, por mëngjesin e nis me…

marina-746x405

Marina Vjollca u shfaq në kopertinën e ‘Revistawho’ ku rrëfeu gjithçka për veten, Getoatin dhe biznesin e ri.

Po sekretin e fizikut të saj? Nuk mund të mos fliste dhe për këtë temë, ama përgjigja na surprizoi shumë.

“Përgjigjja ime mbase do të duket shumë klishe, sepse nuk kam një regjim strikt. Palestër nuk bëj. Mendoj se ushqehem shëndetshem dhe ëmbëlsirat nuk i kam të preferuara, përveç bukës me çokokrem në mëngjes”, rrëfeu ajo.

Me pak fjalë bëni ça bëni, mëngjesin niseni me çokokrem.

Leave a comment