Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Regjistrimi për vitin e parë në gjimnaz, nëpërmjet e-Albania, ja hapat që ndiqen

shkollaaaaa-780x405

Klasa e dhjetë këtë vit mund të realizojë regjistrimet në më pak se një minutë, kështu bën me dije kryeministri Edi Rama.

Në rrjetin social, Rama njofton se e-Albania tashmë është me një modul të ri për regjistrimet në gjimnaze.

Nxënësit do të kenë mundësi që nëpërmjet këtij programi të regjistrohen.

Njoftimi:

E-Albania me një modul të ri për regjistrimet në gjimnaze

Klasa e dhjetë nis ndryshe këtë vit

Regjistrimi kryhet në më pak se 1 minutë.

Përzgjedh shkollën 9 vjeçare që ke frekuentuar
Sistemi shfaq gjimnazin që i takon shkollës ku ke kryer arsimi bazë
Bashkëlidh dëftesën e lirimit dhe kaq
Kliko Dërgo

e-Albania ju uron suksese dhe vit të mbarë shkollor!

Leave a comment