Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Ky është njeriu me gjuhën më të gjatë dhe të shpejtë në botë

20210702143258_669662-780x439-780x405

Indian Praven vendosi një rekord kombëtar me gjuhën më të gjatë dhe më të shpejtë.

Gjuha e tij është e gjatë 10.8 cm dhe me të mund të kryejë mrekulli të ndryshme. Një nga truket është se preku hundën me gjuhë 219 herë në minutë.

Qëllimi i tij është të hyjë në Librin e Rekordeve Guinness dhe të le të gjithë botën të dinë për të.

 

Leave a comment