Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Kush janë 11 personat e arrestuar në Lushnje/ 7 në burg dhe 4 në arrest shtëpie

Fatos-Tushe-compressor-590x354 (1)

Arrest me burg

Fatos Tushe, kryetari i Bashkisë së Lushnjes

Flamur Peqini, drejtor i ndërmarrjes së pasurive publike

Ibrahim Lami, administrator i “Loti SHPK”

Bujar Murati, administrator i “Euro alb shpk”

Gazment Çela, zyrtar i ndërmarrjes së pasurive publike

Bektash Nexha, zyrtar i ndërmarrjes së pasurive publike

Blerta Turku, zyrtar i ndërmarrjes së pasurive publike

Arrest shtëpie

Xhemal Hasko, zyrtar i ndërmarrjes së pasurive publike

Margarita Gjermeni, zyrtare e ndërmarrjes së pasurive publike

Andri Nusho, zyrtar i ndërmarrjes së pasurive publike

Ani Simoni, zyrtare e ndërmarrjes së pasurive publike

http://arberianews.net/aksion-madh-antikorrupsion-ne-bashkine-e-lushnjes-kush-jane-personat-e-arrestuar/#:~:text=Jan%C3%AB%20zbardhur%20emrat,e%20Fatos%20Tushes.

Related Posts

Leave a comment