Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Në cilën kafshë do të dëshironit të shndërroheshit për një ditë? Përgjigja juaj do të zbulojë forcën tuaj të brendshme

1CA71CBD-9072-43FE-8F42-A1FD05AB9A34

Në cilën kafshë do të zgjidhnit të transformoheshit?

Nëse do të ktheheshit në:

1. Ariu: një forcë mbrojtëse

Arushat konsiderohen nënat më të mira sepse ata kalojnë shumë kohë me këlyshët e tyre, kujdesen për to dhe u tregojnë botën.

2. Flutura: një forcë për ndryshim

Me aftësinë e tyre të jashtëzakonshme për të ndryshuar ADN-në e tyre, fluturat konsiderohen mjeshtre të transformimit dhe, në shumë kultura, shpesh ribashkohen me një shpirt dhe shihen si lajmëtare.

3. Macja: një forcë e magjisë së pastër

Macet gjithmonë janë menduar të kenë fuqi magjike dhe të ndihmojnë magjistarët dhe shtrigat të bëhen më të afërta me mbretëritë më të larta.

Magjia beson fuqimisht se macet mund të shohin dhe të perceptojnë shpirtrat dhe entitetet e tjera. Nëse doni të bëheni një mace, mund të jeni duke kërkuar pavarësi ose një kuptim më të mirë të mistereve magjike.

4. Korbi: një forcë e mençurisë

Korbat janë krijesa shumë inteligjente dhe shpesh janë shoqëruar me botën e nëndheshme. Korbat janë zogu i shenjtë i Thothit, perëndisë egjiptiane të mençurisë dhe Odinit, mbreti skandinav i perëndive.

Nëse keni vendosur të bëheni korb, mbase jeni duke kërkuar liri dhe doni të hiqni qafe frikën tuaj.

5. Kali: një forcë e pasionit

Kuajt janë ndër arketipet më të zakonshëm të kafshëve dhe janë dashur nga njerëzit. Ne mund të shohim se në përfaqësimin e centaurëve, gjysmë njeriu dhe gjysmë kali, ata konsideroheshin shumë inteligjentë me arte marciale të jashtëzakonshme.

Kuajt janë kafshët e shenjta të perëndisë së deteve, Poseidonit.

6. Miu: një forcë bekuese

Minjtë kanë frikë, por gjithashtu janë të nderuar. Në Budizëm, miu ishte kafsha e parë që iu përgjigj thirrjes së Budës.

Eshtë gjithashtu një kafshë e shenjtë për Apolonin, perëndinë e diellit, artit dhe bekimit, dhe për Ganeshin, perëndinë hindu të bekimit.

7. Delfini: një fuqi e krijimtarisë

Delfinët konsiderohen të jenë krijesa lozonjare me aftësi të larta komunikimi, dhe një nga gjitarët që tregon shenja të inteligjencës superiore.

Sidoqoftë, delfinët janë gjithashtu luftëtarë të mëdhenj dhe nuk do të hezitojnë të mbrojnë territorin e tyre dhe të ndjekin ata që i kanosen.

Leave a comment