Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Po ju e gjeni veten? Nënë e mirë dhe e kujdesshme, ja çfarë tregon shenja e horoskopit

-800-0-63fb8d575bbc934b723cbceb459ccd32

Gaforrja: Nënat e lindura në këtë shenjë i duan dhe kujdesen shumë fëmijët e tyre. Ato janë jashtëzakonisht mbrojtëse dhe gjithmonë përpiqen të bëjnë gjithçka që është e mundur për t’i mbajtur fëmijët e tyre të sigurt.

Luani: Nënat e lindura në këtë shenjë janë jashtëzakonisht besnike dhe bujare, të cilat u tregojnë fëmijëve të tyre. Ato do të bëjnë gjithnjë përpjekje për të mbrojtur fëmijët e tyre nga rreziku.

Virgjëresha: Këto nëna janë perfeksioniste dhe gjithmonë përpiqen të planifikojnë dhe organizojnë gjithçka sipas rendit të caktuar. Ato janë të njohura për aftësitë për të kryer disa detyra në të njëjtën kohë, kështu që do të zgjidhin detyrimet pa ndonjë vështirësi. Nënat e lindura në shenjën e Virgjëreshës do t’u mësojnë fëmijëve të tyre disiplinë dhe integritet.

Peshqit: Peshqit janë nga natyra më të qetë, më të ndjeshëm dhe mjaft të dhembshur. Nënat e lindura në shenjën e Peshqve janë plot dashuri dhe përpiqen të ndërtojnë një marrëdhënie të mira me fëmijët e tyre. Ato gjithmonë mbështesin fëmijët e tyre dhe do të bëjnë gjithçka për ta bërë fëmijën e tyre të përmbushë ëndrrat.

Leave a comment