Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Rama nuk ngurron të thumbojë BE-në

Capture-39

Ne do të punojmë fort për të punuar dhe besuar me të gjitha fuqitë tona, që kjo dekadë të bëhet dekada ku dielli të shkëlqejë për të gjithë shqiptarët. Jetojmë në kohëra jo të lehta. Shqiptarët u rënduan nga tërmeti dhe nga pandemia e Covid-19. Mënyra se si ja dolëm këtyre ngjarjeve është një mësim inkurajues se çfarë mund të bëjmë për të nxjerrë nga vetja më të mirën tonë.

Na provoi se Shqipëria mund të ngjitet lart dhe të rreshtohet mes atyre që mundohen për mirë. Nuk është një det i qetë politika evropiane sot.

Ballkani nuk do të ishte i ndarë deri edhe tek vaksinat kundër vdekjes nga Bashkimi Evropian. Më mirë i rrethuar nga kufijtë e BE se nga telat me gjemba, brenda të cilëve ishte izoluar ky vend, kur u anëtarësua në Kombet e Bashkuara. Shqipëria po shihet si një vend i vogël, një vend jo i pasur, një vend me problemet dhe me sfidat e veta.

Leave a comment