Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Ambasadorja shqiptare në Greqi takon konsullin e Shqipërisë në Janinë

Hajdaraga-takimi-e1625819425419

Ndërsa Shqipëria ka ende cështje për të zgjidhur cështje me shtetin fqinj, Greqinë, apo për të forcuar bashkëpunimin, një takim i pazakontë ka ndodhur mes zyrtarëve shqiptarë atje, por këtë herë për të forcuar bashkëpunimin me vendin e tyre, Shqipërinë.

Ambasadorja shqiptare në Greqi, znj. Luela Hajdaraga, e shoqëruar nga Ministrja Fuqiplotë, znj. Elvira Isufi, ka zhvilluar një takim me Konsullin e Përgjithshëm të Republikës së Shqipërisë në Janinë, z. Eltjon Vërleni.

Në njoftimin e publikuar nga ambasada shqiptare në Greqi thuhet se gjatë takimit u shkëmbyen mendime mbi ecurinë e punës dhe forcimin e bashkëpunimit mes Ambasadës dhe Konsullatës. Mesa duket zyrtarët kanë ende ‘shumë për të bërë për të forcuar’ fillimishit bashkëpunimin me njëri tjetrin, e më pas me shtetin fqinj, Greqinë.

Leave a comment