Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Bursa dhe këmbimi valutor, 9 korrik 2021

euro

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122.7 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 103.7 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.5 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 83.4 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 112.8 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.95 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.

Leave a comment