Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Moderatori i njohur shqiptar tregon ndërhyrjet në fytyrën e tij

stra-780x405

Moderatori shqiptar, Bledi Strakosha ka bërë botoks në fytyrë për herë të dytë. Këtë e ka bërë të ditur vetë ai, me anë të një videoje në rrjete sociale.

Bledi ka treguar se ndërhyrja ka qenë e lehtë dhe natyrale, pa ia prishur portretin apo mimikën.

Moderatori është treguar gjithmonë shumë i hapur për tematika të tilla. Më parë ai ka deklaruar se nuk ka turp t’i pranojë publikisht ndërhyrjet.

Leave a comment