Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Joshte gratë, modeli dëbohet nga Dubai se ishte shumë i bukur

modeli2 (1)

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Dubai, Arabia Saudite. Modeli Omar Borkan është dëbuar nga autoritetet me pretendimin se ishte shumë i pashëm. Omar u dëbua së bashku me dy burra të tjerë me pretendimin se joshnin shumë gratë.

Ai është shumë aktiv në rrjetet sociale dhe vazhdon të joshë ende shumë gratë. Ai publikon foto të tij çdo ditë për të cilat merr vetëm komente të këndshme nga vajzat.

Modelii

Leave a comment