Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Shenjat që tregojnë se keni një karakter aq të fortë sa i “fusni frikën” të gjithëve

-640-0-5c7fe25f324ac

Ju ndoshta njihni dikë që ka një personalitet jashtëzakonisht të fortë ose ndoshta dhe ju vet jeni ky person, i pavarur. Nuk ka asgjë të keqe të dish se çfarë dëshiron dhe të kesh guximin të shkosh pas saj, por dikush me një personalitet të fortë shpesh mund të duket si agresiv apo i vrazhdë. Një person i fortë mund të ketë zemrën e madhe, por kjo gjë të frikëson dhe të shkaktojnë një përshtypje të keqe në pamje të parë. Nëse keni këto karakteristika si më poshtë ju jeni një person me karakter shumë të fortë dhe i vendosur!

Ju nuk i duroni bisedat e kota: Bisedat sipërfaqësore janë të mërzitshme për ju. P.sh të flisni për motin është makthi juaj më i keq! Nëse keni një personalitet të fuqishëm, shanset janë që shpenzoni shumë kohë duke menduar, dhe shpesh keni ide për të ndarë dhe për të bashkëbiseduar.

Personaliteti juaj i fortë bazohet në njohuri, shumë prej të cilave i keni mësuar vetë. Ju e konsideroni veten të mirë-informuar për një larmi subjektesh dhe gëzoheni kur lexoni ose kur mësoni diçka të re.  Kur njerëzit bëjnë komente apo gjykime rreth gjërave që ata nuk i kuptojnë, ju thjesht nuk e duroni dhe ikni nga ai personi ose grup njerëzish.

Nuk pranoni justifikime: Ju punoni shumë gjatë ditës , kështu që kur dikush vjen tek ju me një justifikim, ju refuzoni ta lini atë person të humbasë kohën tuaj duke u ankuar. Gjithmonë përqendroheni në zgjidhjen e problemit dhe jo në justifikime për mos të arritur qëllimin tuaj.

Krijoni gjithmonë mundësi:  Ndërsa disa preferojnë të rrinë ulur duke pritur që diçka e mirë ti ndodhi ju bëni komplet të kundërtën.  E dini se të mësuarit, rritja dhe zhvillimi janë hapa të rëndësishëm të vazhdueshëm në jetë dhe ju nuk keni frikë të provoni mundësi të reja.

Leave a comment