Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Nuk është pagjumësi! Sytë e skuqur po na paralajmërojnë për këtë sëmundje!

-800-0-28dea074e8921bd094c9c6244386af09

Ndodh që sytë tuaj, pas një dite të lodhshme krijojnë skuqje dhe irritime, të cilat e vështirësojnë shikimin. Pjesa më e madhe lajmëron për një infeksion që keni marrë si rrjedhojë e pluhurave.

Mos e neglizhoni nëse nuk doni që ajo të përkeqësohet gjithnjë e më shumë.

Ne ju ofrojmë një recetë që do t’jua eleminonte këto probleme.

Përbërësit:

-1 copë aloe vera.
-kamomil të zier

Përgatitja:

Para së gjithash lani Aloe Verën dhe priteni në copa të vogla. Më pas përziejeni me kamomilin që e keni zier paraprakisht.

Aplikojeni në sy masën që u përftua vetëm pasi lëngu të jetë ftohur. Për të ruajtur higjenën përdorni pambuk!

Përsëriteni këtë veprim në mëngjes dhe në mbrëmje dhe do të shihni që të gjitha shqetësimet do t’ju largohen!

Leave a comment