Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Nuk do ta besoni se sa orë në vit shpenzojnë gratë duke ndenjur në celular, shumë herë më shumë se burrat

6-3-780x405

Gratë kalojnë 71 ditë të vitit duke përdorur telefonat e tyre. Sipas një sondazhi të realizuar në Britani të Madhe gratë i kalojnë dy javë më shumë se burrat.

Ato përdorin telefonin mesatarisht katër orë e 42 minuta çdo ditë, krahasuar me burrat që përdorin atë tri orë e 49 minuta, ose 13 ditë më shumë çdo vit.

Studimi është kryer në Britani të Madhe dhe ky studim nuk ka karakter global.

Related Posts

Leave a comment