Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

U zgjodh në krye të AMA-s mes shumë polemikave, reagon për herë të parë Armela Krasniqi

1625741400_armelakrasniqi-780x405

“E vetëdijshme për rëndësinë e këtij institucioni, rolin dhe impaktin e tij në shoqerinë shqiptare, Znj. Krasniqi falënderon gjithë partnerët, grupet e interesit, OSHMA-të, etj., për punën dhe kontributin e tyre dhe njëkohësisht shpreh gatishmërinë për të vijuar bashkëpunimin me secilin prej jush në fushat që ju mbuloni, me qëllim përmirësimin e mëtejshëm si dhe përballimin e sfidave në sektorin e mediave audio dhe audio vizive,” thuhet në mesazhin e Krasniqit.

Leave a comment