Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Tenderi i uniformave të policisë, flet pronari i kompanisë “D&E”: Fushatë shpifjesh

pomk

Administratori dhe pronari i kompanisë shqiptare D&E Shpk,Ismail Kadiu, ka reaguar publikisht pas hetimeve dhe arrestimeve të fundit, për tenderin e uniformave të policisë.

Përmes një postimi, ai hedh poshtë aludimet në media se asnjë e dhënë e publikuar nuk është e vërtetë duke e cilësuar një fushatë shpifje dhe për këtë kërkon që të priten deri në fund hetimet e drejtësisë.

Leave a comment