Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Unë e di çfarë do të mendonte për Meghan dhe Kate; Ish-kunata tregon dëshirat e princeshë Dianës

eeee-640x405

Ish kunata e princeshë Dianës është gjithashtu dhe ish-gruaja e Princit Andrew (babait të princeshave Eugenia dhe Beatrice).

Ajo duke qenë e afërt me princeshën ka thënë në një intervistë së fundmi se cilat do të ishin mendimet e saj nëse do të ishte ende gjallë, për sa i përket dy djemve William dhe Harry:

“E di që nëse do të ishte këtu, ulur pranë meje, do më thoshte: Ndihem shumë krenare për djemtë e mi dhe gratë e tyre. William u martua me shoqen e shkollës dhe Harry mori gjithashtu vajzën që deshi. Jam e lumtur që ata dëgjuan zërin e tyre të brendshëm”, tha Sarah që ia njihte Dianës natyrën rebele, më shumë se kushdo tjetër.

Leave a comment