Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Ndiheni në presion të vazhduar për të mos qenë vetëvetja? Këto janë 5 gjërat që nuk duhet t’i ndryshoni kurrë në emër të dashurisë

dore-780x405

Kur dy njerëz hyjnë në një marrëdhënie, është e rëndësishme që ata të bëjnë rregullime të caktuara.

Ndihmon në forcimin e marrëdhënies së tyre. Por është gjithashtu e rëndësishme që partnerët të jenë të barabartë në të gjitha nivelet? Pyesni veten nëse do të ishit të lumtur në një marrëdhënie ku duhet të hiqni dorë nga idealet tuaja?

Asnjëherë mos bëni gjërat e mëposhtme vetëm sepse partneri juaj e kërkon, kujdes mos:

Ndryshoni sistemin e vlerave

Të gjithë kemi vlerat dhe parimet tona morale në të cilat besojmë.

Ato formojnë identitetin dhe individualitetin tonë në një masë të mirë.

Edhe nëse të dy nuk keni vlera të përbashkëta, ai gjithmonë duhet të respektojë tuajat, në vend që t’i ndryshojë ato.

Ndryshoni pamjen

Ndryshimet delikate si veshja janë të pranueshme, por vetëm nëse jeni dakord me sugjerimin e tij.

Sidoqoftë, nuk duhet të pranoni kurrë të shkoni për operacione ose procedura të tjera drastike kozmetike.

Ju duhet të admironi bukurinë tuaj natyrore dhe të mos punoni për ta ndryshuar atë.

Kufizoni kohën për familjen

Familja dhe miqtë tuaj kanë nevojë për kohën dhe vëmendjen tuaj, dhe kjo është diçka që ju pëlqen gjithashtu, apo jo?

Kështu që kurrë mos sakrifikoni momentet që duhet të kaloni me ta vetëm sepse ai dëshiron.

Mundohuni të vendosni një ekuilibër. Vetëm se jeni në një lidhje nuk do të thotë që nuk keni nevojë për askënd tjetër përveç tij. Ai duhet ta kuptojë dhe respektojë atë.

Harroni atë që jeni me të vërtetë

Asnjëherë mos pretendoni të jeni dikush tjetër.

Mos pretendoni të jeni më pak inteligjent se ai vetëm për të forcuar egon e tij.

Gjithashtu, në përgjithësi nuk duhet të ndryshoni mendim për gjërat që ju pëlqen ose nuk ju pëlqejnë.

Mos e humbni individualitetin tuaj për shkak të një burri.

Lejoni që ai / ajo t’ju menaxhojë 

Mos lejoni që partneri juaj të ketë kontroll mbi ju.

Pavarësisht se sa e doni atë, vendimet duhet të jenë gjithmonë të ndërsjella.

Ju gjithmonë duhet të flisni, por merrni vendimin përfundimtar duke mbajtur parasysh stilin tuaj të jetës.

Leave a comment