Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Përmbytjet e frikshme në Gjermani, si u zhytën në ujë qindra makina luksoze

makina-luksi

Evropa Perëndimore, e cila po përballet me përmbytjet më vdekjeprurëse në vitet e fundit, e ka gjetur veten në një “ferr” uji.

Miliona euro dëme llogariten gjithashtu nga tregtarët lokalë që panë makinat e tyre të shkatërruara brenda pak minutash.

Qindra kompani, duke përfshirë edhe tregun e makinave, panë makinat e tyre të varrosura në baltë.

Karakterisitke janë dy video nga parkingu nëntokësor i Përfaqësisë AUDI dhe Përfaqësia e oborrit të Porsche në qytetin e Heilbronn në Gjermaninë Jugore.

Leave a comment