Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

19-vjeçarja është vetëm ‘maja e ajsbergut’ në rrjetin e prostitucionit në Greqi

Screenshot-2021-07-19-224128

Detaje të reja kanë dalë nga ngjarja e rëndë në Greqi ku një 19-vjeçare paditi një efektiv policie i cili kishte abuzuar seksualisht për një kohë të gjatë me të.

Dosja e çështjes i referohet një rrjeti kompleks prostitutash me një mbikqyrës 65-vjeçar, tregtar droge.

Para një rrjeti kompleks të trafikimit të grave, duket se autoritetet gjyqësore tani po hetojnë abuzimin dhe shfrytëzimin e 19-vjeçares në Ilioupoli.

Rasti i vajzës fatkeqe që tronditi Panhelenikën duket se është maja e ajsbergut në këtë rast të zymtë, pasi nga dita në ditë ka gjithnjë e më shumë ankesa për ekzistencën e grave të tjera që u detyruan nga anëtarët e qarkut me dhunë dhe kërcënimet për t’u ekstraduar.

Sipas burimeve gjyqësore, dosja e çështjes për këtë çështje të çrregullt është plot prova se persona të tjerë janë të përfshirë në, në të cilin polici Dimitris Bougiouko  duket se ka luajtur një rol kryesor. Në fakt, të njëjtat burime tregojnë se dëshmia e 19-vjeçares ishte e mjaftueshme për të shtyrë gratë e tjera të thyejnë heshtjen e tyre dhe të flasin për ato që po përjetonin në duart e anëtarëve të qarkut.

Mes tyre thuhet se ka të huaj, të cilët ishin edhe më të paprekshëm ndaj kërcënimeve dhe shantazheve të qarkut.

Autoritetet gjyqësore tashmë kanë proceduar në paraburgimin e tre të pandehurve, me të parin që ishte babai i 19-vjeçares, e cila sipas dëshmisë së saj e ka përdhunuar atë nga mosha 11 vjeç deri në moshën 17 vjeç. D. Bougioukos u dënua gjithashtu me paraburgim të përkohshëm, duke e mbajtur atë të zënë rob në shtëpi në Ilioupoli, duke e abuzuar seksualisht dhe duke e shtyrë atë në rrjetat e prostitucionit.

Ngjarja ka ndodhur 4 ditë më parë ku  19-vjeçarja paditi një efektiv policie i cili kishte abuzuzar seksualisht për një kohë të gjatë me të, por për arsye se ai e kishte kërcënuar se do i bënte keq familjes, vajza kishte nguruar ta tregonte ngjarjen në polici.

Leave a comment