Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

U arrestua për korrupsion, Fatos Tushe bën kërkesën urgjente

-800-0-60f7dd09b6bb4

Ish-kreu i Bashkisë së Lushnjes, Fatos Tushe ka kërkuar lirinë me pretendimin se është sëmurë

“Nuk mund të qëndroj në qeli, më lironi, pranoj edhe garanci pasurore. Dua lirinë, jam alergjik dhe intolerant ndaj disa ushqimesh”, është shprehur Tushe.

Related Posts

Leave a comment