Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

U arrestua për trafik armësh, Gjykata lë në burg Fjolla Morinën

D0F7DE14-14C4-4515-BEB5-0E0CB6214BAE

Pasi u arrestua nga policia e Kosovës, Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën e paraburgimit prej 40 ditësh për këngëtaren Fjolla Morina.

Masa e paraburgimit do llogaritet prej momentit kur Morina është arrestuar me 17 korrik 2021.

Këtë vendim e ka marrë ditën e sotme gjyqtari i procedurës paraprake Agim Kuçi, në prezencën e prokurores Javorka Prilincevic, të pandehurës Fjolla Morina me mbrojtësit e saj, avokatit Fehmije Gashi-Bytyqi dhe avokat Fanol Krasniqi si mbrojtës kryesor.

Related Posts

Leave a comment