Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Burrat e vërtetë i mbrojnë, nuk i poshtërojnë gratë e tyre

5fa28126cdcb8

Dashuria nuk duhet të lëndojë, kjo është gjëja e parë që duhet të mbani mend. Dashuria është e mirë dhe e durueshme. Nëse vuani, nuk është dashuri.
Nga buron ky stereotip: “Nuk ka dashuri pa dhimbje”? Dashuria dhe marrëdhëniet kërkojnë punë dhe kompromis, por nga vjen dhimbja?
Asnjë dashuri dhe asnjë ideal më i lartë nuk mund të justifikojë dhunën. Poshtërimin. Talljen e sofistikuar të personalitetit dhe shpirtit tuaj. Kjo është tortura më e vërtetë me të cilën shumë burra largohen.

Një burrë që e do vërtet të zgjedhurën e tij nuk do ta poshtërojë kurrë atë. Ai kurrë nuk do të turpërohet nga ndonjë gabim dhe do të sugjerojë që ajo nuk është i aftë për asgjë dhe do të zhduket.
Përkundrazi, ai do ta dojë plotësisht. Me të gjitha të metat. Do t’ju mbështesë dhe ndihmojë, do t’ju frymëzojë dhe motivojë për t’u përmirësuar.
Një burrë i vërtetë nuk do ta lejojë veten të konsiderojë një grua që i ka besuar atij, si një nga opsionet dhe një “pistë avionësh alternative”.
Gruaja meriton të dashurohet çdo ditë, jo herë pas here. Meriton sinqeritet dhe hapje, jo fraza të rreme dhe premtime të rreme.

Leave a comment