Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Bien sërish dollari dhe euro! Mësoni si është kursi i këmbimit valutor, 23 korrik 2021

-640-0-60fa736f69630

Kursi i këmbimit valutor, 23 korrik 2021 sipas Bankës së Shqipërisë.

Bien sërish dollari dhe euro! Mësoni si është kursi i

Leave a comment