Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Ishin vaksinuar me dy doza Pfizer, zbulohen dy raste me variantin “Delta” në këtë qytet të Shqipërisë

covid-19-delta-strain-1068x712

Dy raste me variantin “Delta” janë konstatuar në Shqipëri.

Bëhet fjalë për një familje në një fshat të Pogradecit, e cila është kthyer pas në doganën e Kapështicës, pasi kanë bërë një test nga pala greke.

Menjëherë është bërë karantinimi i personave të dyshuar dhe kontakteve të tyre.

Mësohet se dy personat të cilët janë infektuar me mutacionin “Delta” më herët kishin marrë të dyja dozat e vaksinës Pfizer.

Related Posts

Leave a comment