Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 26 Korrik 2021

kembimivalutor-1-696x464

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik ndërsa Euro dhe Franga Zvicerane nuk kanë ndryshime.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 23 Korrik 2021

Related Posts

Leave a comment