Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

SPAK mësyn në zyrat e hipotekës në Tiranë

SPAK1

Pak javë pas aksioneve në Bashkinë e Lushnjes dhe në Ministrinë e Brendshme, SPAK dhe krimi ekonomik kanë zhvilluar një aksion ditën e sotme në zyrën e hipotekës në Tiranë.

Policia e Shtetit është duke zhvilluar një operacion në Tiranë, konkretisht pranë Hipotekës ku mësohet se po ekzekutohen masa sigurimi të lëshuara nga SPAK./FaxWeb

Leave a comment