Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkon nga detyra prokuroren e Tiranës dhe inspektoren e ILD-së

-640-0-60ffb92da7cf6

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra prokuroren e Tiranës, Daniela Sulaj.

Kjo e fundit nuk i ka kaluar me sukses shtyllat e vettingut, atë të pasurisë, integritetit të figurës dhe aftësive profesionale.

Sulaj aktualisht është e komanduar si inspektore pranë Inspektorit të Lartë të Drejtësisë.

Ajo e ka filluar karrierën në vitin 2004 si prokurore në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Kavajë. Në vitin 2008 ajo është transferuar në Prokurorinë e Tiranës./Politico

Related Posts

Leave a comment