Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 27 Korrik 2021

bigstock-euro-money-banknotes-of-the-eu-43933078

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Euros. Ndërkohë Franga Zvicerane dhe Paundi Britanik nuk ka pësuar ndryshime.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 27 Korrik 2021

Related Posts

Leave a comment