Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Disa eksperienca ndryshe, 7 vende interesante ku mund të bëni s*ks gjatë verës

jjjjj

Temperaturat e larta mund të ndezin dëshirën për të bërë dashuri papritur, duke na udhëhequr në ndonjë aventurë, duke na shtyrë të provojmë disa ‘shkelje’ pikërisht atje, në një vend ku nuk kemi menduar kurrë se mund të përjetonim kënaqësi.

Kështu, ato që në dimër dukeshin se ishin situata absolutisht jashtë kufijve, shndërrohen në mundësi interesante për të guxuar, të shfrytëzueshme 100% për të prishur rutinën dhe për të dhënë stimuj dhe energji të reja në jetën seksuale të një çifti të ri apo të konsoliduar mjaftueshëm.

Këtu janë shtatë propozime. Do të guxonit?

1 – Përballja me ballkonin apo dritaren, mbase veshur me një fustan të gjerë (ose asgjë, në varësi të situatës) është interesante. Do të duket se po admironi vetëm pamjen që shtrihet përpara syve tuaj.

2 – Në një tendë, në kontakt me natyrën. Situata është e guximshme dhe absolutisht pasionante. Dhe atëherë ideja që dikush mund të dëgjojë pasthirrmat tuaja të kënaqësisë (ose ndoshta jo?) Mund ta bëjë atë edhe më interesante…

3 – Në makinë. Është një seks klasik shkëlqyeshëm. Nëse makina është e konvertueshme, kabriolet ose e hapur nga mbrapa është më e rrezikshme, por me këtë rast ju mund të shikoni edhe yjet.

4 – Në zyrën bosh. Një mënyrë e shkëlqyeshme për të marrë një hak të vogël ndaj kolegëve me pushime. Kontrolloni nëse ka kamera!

5 – Në pyll ose në një fushë. Ideja është shumë romantike, por në realitet mund të jetë pak e pakëndshme, kështu që ose ju merrni një batanije për t’u shtrirë ose përdorni ndonjë pozicion në këmbë.

6 – Në ujë. Qoftë në pishinë apo në det, rekomandohen si vende ideale për të bërë seks, por më pas përfundoni diku tjetër. Uji e bën shumë më të vështirë lubrifikimin. Ah, vetëm nëse keni një plazh privat të izoluar ose një pishinë për përdorim personal…

7 – Në qytetin e shkretë, në një rrugicë, në një stol. Përveç që të siguroheni se jeni vërtet vetëm, edhe në këto situata do të ishte më mirë të mos shkoni shumë larg dhe përkundrazi t’i përkushtoheni paraprakisht, qoftë pëshpëritjet tërheqëse apo përkëdheljet. Për të kufizuar rreziqet, përdorni pozicione që nuk janë komprometuese. Do të jetë më e lehtë të ktheni një sy nga të gjitha anët për të kontrrolluar situatën./ Revista Class

Related Posts

Leave a comment