Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 28 Korrik 2021

eurooo

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Euros. Ndërkohë Franga Zvicerane dhe Paundi Britanik nuk ka pësuar ndryshime.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 28 Korrik 2021

Related Posts

Leave a comment