Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Çmenduri! Në këtë qytet të Shqipërisë, termometri tregon 44 gradë Celsius

termometri-696x680

Shqipëria është përfshirë këto ditë nga i nxehti afrikan ku temperaturat i kanë kaluar shifrat 40 gradë Celsius.

Kuçova ka shënuar temperaturë rekord për këto ditë prej 44 gradë Celsius, siç dhe duket nga fotoja.

Sakaq, sipas SHMU, gjatë dy ditëve të fundit të muajit sërisht do të ketë mot të kthjellët. Era do të ketë drejtim kryesor veriperëndimin e lehtë dhe në bregdet do të sjellë valëzim të ulët.

Temperaturat ashtu sikundër shihen do të pësojnë rënie të lehta, por kjo rënie do të reflektohet më së shumti në termometër sesa do të jetë e ndjeshme në përditshmërinë tonë. Kjo valë nuk do të tërhiqet edhe gjatë fillimit të Gushtit.

Shqipëria është përfshirë këto ditë nga i nxehti afrikan ku temperaturat i kanë kaluar shifrat 40 gradë Celsius.

Kuçova ka shënuar temperaturë rekord për këto ditë prej 44 gradë Celsius, siç dhe duket nga fotoja.

Sakaq, sipas SHMU, gjatë dy ditëve të fundit të muajit sërisht do të ketë mot të kthjellët. Era do të ketë drejtim kryesor veriperëndimin e lehtë dhe në bregdet do të sjellë valëzim të ulët.

Temperaturat ashtu sikundër shihen do të pësojnë rënie të lehta, por kjo rënie do të reflektohet më së shumti në termometër sesa do të jetë e ndjeshme në përditshmërinë tonë. Kjo valë nuk do të tërhiqet edhe gjatë fillimit të Gushtit.

Related Posts

Leave a comment