Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Komedia mjeshtërore “Duke edukuar Ritën”, pedagogu Mehmet Xhelili dhe studentja e tij parukiere Laura Nezha vijnë në Teatrin veror të Arteve…

Screenshot_5-33

NJË VERSION FANTASIK I KOMEDISË BRILANTE “DUKE EDUKUAR RITËN” ME SINQERITETIN MAHNITËS TË LAURA NEZHËS DHE HUMORIN SPONTAN, PLOTË IRONI TË MEHMET XHELILIT, NË TEATRIN VEROR TË UNIVERSITETIT TË ARTEVE, SOT DHE NESËR, ORA 21.oo.

Rezervoni 0694820625

Laura Nezha parukiere dhe Mehmet Xhelili petagog letërsie do të performojnë nesër në orën 21:00 në Teatrin Veror të Universitetit të Arteve në një dekor mbreslënës komedin e anglezit të famshëm Willy Russell.Komedia eshte përkthyer mjeshtërisht nga Artur Lena.Asistente të regjisorit Kiço Londo do të jenë të paepurat Klaudja Piroli dhe Flobensa Bezati.

Rita e Laura Nezhës e pakënaqur me jetën e mërzitshme të punës si parukjere,regjistrohet në një Universitet te Hapur.Frank i Mehmet Xhelilit, një profesor i vjetër dhe i nderuar pranon të udhëheq kursin si shtesë për të ardhurat e tij.Takimi dhe njohja e tyre përmes situatave komike dhe lirike do të ketë një ndikim të ndërsjellë.Mendojmë se nuk do të ketë teatërdashës që nuk do ta pëlqejë komedin brilante “Duke edukuar Ritën”

Related Posts

Leave a comment