Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 30 Korrik 2021

OIP (3)

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, ndërkohë Euroja, Paundi Britanik dhe Franga Zvicerane do të kenë rritje.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 30 Korrik 2021

Related Posts

Leave a comment