Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 31 Korrik 2021

R (1)

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë  Franga Zvicerane ka shënuar rritje.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 31 Korrik 2021

Related Posts

Leave a comment