Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Vlora e rrethuar nga flakët, zjarri del jashtë kontrollit

-640-0-6103ecb458b84

Tragjasi është zgjuar sot në pushtetin e tymit, ndërsa harta e zjarrit është zgjeruar edhe më shumë.

Zjarrfikësit janë ndarë ditën e sotme me dy grupe, në Tragjas dhe Karaburun.

Në ndihmë të tyre sot janë bashkuar edhe emergjencat civile pranë Bashkisë Vlorë. Punonjës të ndërmarrjes së shërbimeve publike,  ushtarë  e banorë të zonës.

Flakët vijojnë të përhapen me shpejtësi për shkak se favorizohen nga era dhe temperaturat tepër të larta, duke e bërë tepër të vështirë edhe ndërhyrjen për shuarjen e tyre.

Related Posts

Leave a comment