Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Bursa dhe këmbimi valutor, 2 Gusht 2021

kursi-kembimi-konica.al_-1-1

Monedha e eurozonës, shitet sot me 122 lekë.

Dollari amerikan këmbehet me 102.8 lekë.

Paundi britanik kap sot vlerën e 142.6 lekëve.

Dollari kanadez këmbehet në tregun valutor me 82.7 lekë.

Franga zvicerane kap vlerën e 113.2 lekëve.

Dhe së fundmi jeni japonez, shitet me 0.94 lekë.

Zbuloni më tej çmimet e naftës në tregjet ndërkombëtare më tej tarifat e arit, argjendit, linjave ajrore dhe telefonike, të cilat njëlloj kanë pësuar një rritje të ndjeshme. Më poshtë gjeni grafikën për më shumë.

Leave a comment