Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Këmbimi valutor, 5 Gusht 2021

euro-2-780x405

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Euros, Paundit Britanik, Dollarit dhe Frangës Zvicerane.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 101.7 Shitet 102.6

Euro: Blihet 121.1 Shitet 121.7

Paundi Britanik: Blihet 141.2 Shitet 142.4

Franga Zviceriane: Blihet 112 Shitet 113.2

Leave a comment