Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Situata e rënduar nga zjarret, reagon kryeministri Rama dhe jep informacionin e rëndësishëm

-800-0-610bf6cec2f25

Kryeministri Edi Rama ka bërë një reagim lidhur me zjarrin në Gjormë, ku shprehet se vazhdon shuarja e zjarrit nga ajri. “Prioriteti kryesor mbetet evakuimi i banorëve të cilët duhet të veprojnë sipas urdhërave të strukturave të Mbrojtjes Civile për evakuim”, shprehet Rama.

Postimi i Ramës

Po shtohen forcat e ndërhyrjes nga toka në Gjormë në zonën e lumit të Vlorës, ndërkohë vazhdon shuarja e zjarrit nga ajri, ku deri në këto momente ndërhyrja e helikopterit në Gumenicë ka arritur të largojë flakët e paparashikueshme prej erës që mund të preknin banesat.

Prioriteti kryesor mbetet evakuimi i banorëve të cilët duhet të veprojnë sipas urdhërave të strukturave të Mbrojtjes Civile për evakuim.

Related Posts

Leave a comment