Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Flakët përfshijnë Majën e Rrunës në Kukës, ushtria në luftë me zjarrin

WhatsApp-Image-2021-08-06-at-13.31.45-696x521

Maja e Rrunës në Kukës është përfshirë nga flakët. Terreni i vështirë mes shkëmbinjve ua ka vështirësuar punën Forcave të Aratosura të Divizionit të Kukësit.

Ushtarët, nën komandën e drejtuesit të Divizionit Kukës Major Kastriot Ymeraj po luftojnë me flakët duke rrezikuar jetën në përpjekje për të mos lejuar përhapjen e flakëve dhe shuarjen e zjarrit.

Related Posts

Leave a comment