Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Mënyra si përdorni telefonin tregon shumë për personalitetin tuaj

-800-0-610beecec8bb5

Sipas statistikave mendohet se deri në vitin 2020 do të jenë mbi 3 miliardë përdorues të telefonit. Ky fakt nuk është interesant vetëm në këndvështrimin e progresit të teknologjisë, por edhe në anën psikologjike. Mënyra se si e mbajmë, përdorim apo navigojmë me telefonat tanë tregon shumë gjëra për personalitetin tonë. Shikoni foton më lart dhe zgjidhni se cila është mënyra që ju e përdorni telefonin, më poshtë do të gjeni shpjegimin

1- Ju e përdorni me një dorë

Nëse ju e përdorni me një dorë, jeni një person ekstremisht kofidencial. Ju jeni gati te rrezikoni gjithçka me zgjuarsi. Kjo gjë ju ndihmon të arrini rezultatet që dëshironi.

2- Ju përdorni njërën dorë për të mbajtur telefonin dhe dorën tjetër për të naviguar në ekran.

Kjo mënyrë mbajtje e telefonit është tregues i zgjuarsisë tuaj. Jeni intuitivë dhe të përgjegjshëm. Jeni gjithmonë disa hapa para vendimit që do merrni dhe doni të dini gjithmonë arsyet përse ndodhin gjërat në jetë.

3- Përdorni telefonin me të dyja duart

Duke përdorur telefonin në këtë lloj mënyre tregoni se pëlqeni shpejtësinë. Ju jeni efiçentë dhe gati për të marrë vendime në moment. Gjithashtu adoptoheni shumë shpejt në vende të ndryshme.

4- Ju përdorni njërën dorë për ta mbajtur dhe gishtin tregues për të naviguar.

Kjo mënyrë është e gjitha për të treguar kreativitetin tuaj. Ju keni shumë ide që mundoheni ti implementoni në jetën tuaj dhe ja arrini mjaftueshëm mirë. Ju pëlqen vetmia, meditimi dhe të krijoni kryevepra që habisin botën.

Leave a comment