Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 6 Gusht 2021

kursi-kembimi-konica.al_-1-1-1

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Euros, Paundit Britanik,  Dollarit dhe  Frangës Zvicerane.

Njihuni me Këmbimin Valutor, 6 Gusht 2021

Related Posts

Leave a comment