Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 7 Gusht 2021

-640-0-610e18989019f

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë që Euroja dhe Franga Zvicerane kanë pësuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 102.2                                  Shitet 103.4

Euro:                                    Blihet 121.1                                 Shitet 121.7

Paundi Britanik :                  Blihet 141.8                              Shitet 143.2

Franga Zviceriane:               Blihet 112.1                               Shitet 113.1

Njihuni me Këmbimin Valutor, 7 Gusht 2021

Related Posts

Leave a comment