Uzina Dinamo, Rruga Memo Meto, Tiranë

Njihuni me Këmbimin Valutor, 8 Gusht 2021

euro-dollar

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit, ndërkohë që Euroja, Paundi Britanik dhe Franga Zvicerane kanë pësuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 102.4                                  Shitet 103.4

Euro:                                    Blihet 121                                    Shitet 121.7

Paundi Britanik :                  Blihet 141.7                                 Shitet 143.2

Franga Zviceriane:               Blihet 112.1                                 Shitet 112.9

Njihuni me Këmbimin Valutor, 8 Gusht 2021

Leave a comment